Árgarancia Szállásmagyarország.hu

Az Szallasmagyarorszag.hu szállásfoglaló oldalain szereplo szálláshelyek, akciós ajánlatok árai megegyeznek, vagy akár alacsonyabbak is, mint a választott szálláshely saját hivatalos aktuális árai, ugyanis szerzodött szálláshelyeink vállalták, hogy oldalainkon nem adhatnak meg magasabb árakat, mint amilyen árak közvetlenül náluk, vagy bármilyen másik szállásajánló oldalon hirdetnek.

Amennyiben mégis feltunoen eltéro árakkal, adatokkal találkozik, kérjük írja meg nekünk. A szállásfoglalás Önnek nem kerül plusz költségébe, nincs plusz szállásfoglalási díj, semmilyen rejtett költség!

FONTOS! A szálláshelyek EUR vagy HUF alapon töltik fel áraikat rendszerünkbe, így az árak más pénznembe való megjelenítésébol eredoen kisebb mértékben eltérhetnek a szálláshely által tett ajánlatban, így a legésszerubb, ha amint egy szálláshely megtetszett Önnek, azonnal ajánlatot kér tole, amelyre vonatkozik Árgaranciánk!

Amennyiben nem találta meg az Önnek legmegfelelobb szállást, vagy nem talált olyan szállodát, aki tudja Önt fogadni, akkor kérem elküldeni a szallas@szallasmagyarorszag.hu, irja meg pár sorban az igényét, és segítünk.