Szolgáltatásaink: Szálláshely regisztráció, az Ön szálláshelyõrol szélesköru tájékoztatóst biztosítunk, reklámanyagát honlapunk jelenítjük meg, Szállásközvetítést biztosítunk, Igény szerint vállalunk: Honlap: Szerkesztést és készítést, Domain regisztrációt, Karbantartóst, frissütőst, Promoválást, írott és elektronikus anyagok: Szórólapok, Képeslapok és egyéb reklámanyagok szerkesztését és készítését, IKdegenforgalmi szolgáltatáscsomag összeállótását, Pályázatok: Phare, Sapard és egyéb pályázatok készítését, Pályázati szaktanácsadást, Aktuális pályázati lehetoségek ismertetését
Szállásmagyarország.hu Szilveszter 2024-2025 Budapesti Apartmanbérlés Eladó Ingatlanok + Szállás Regisztráció
Magyarországi szállás, utazás, turizmus és info   Keressen 1000+ szállás között:

Regisztrálja szállását a www.szállásmagyarország.hu portálunkra, övelje meg foglaltságát!

 
Gál Ferenc vagyok és a www.szallasmagyarorszag.hu portal szállásfoglalásait menedzselem.
Folyamatosan bővítjük szállás kínálatunkat, ha az Ön szálláshelye még nincs portálunkon, ajánlom figyelmébe az együttműködésünk lehetőségét, hogy minél több vendégéjszakát értékesíthessen.

Segítünk Önnek szálláshelyének még hatékonyabb foglaltsága elérésében az alábbi módokon:
1. Teljesen ingyenes megjelenés a portálunkon, és szigorúan csak a megvalósult foglalások után tartunk igényt jutalékra
2. A szállásfoglalási igényeket telefonon és/vagy emailben fogja kapni, így nincs szüksége a portálunkon külön foglalási naptár vezetésének, ezzel adminisztrációs időt spórol.
3. Nem használunk kontingens foglalási rendszert, így csak az a foglalás érvényes amit Ön visszaigazol.
4. Szállás oldalának frissítéséről mi gondoskodunk, önnek mindössze jeleznie kell mit szeretne változtatni és mi intézzük, így megkönnyítjük az Ön dolgát.
5. A reklám és marketing költségének egy részét felvállaljuk az által, hogy folyamatosan népszerűsítsük az Ön szálláshelyét. Ez magába foglal fizetett keresőreklám kampányokat (Adwords, Bing) egész évben, akciós ajánlatok folyamatos közzétételét, facebookos kapcsolattartást ügyfeleinkkel ezzel is növelve az Ön forgalmát.

Regisztrálja szálláshelyét most!
csak 5 perc

Kapcsolatfelvétel:    Gál Ferenc
 
     Mobil HU: (0036) - 1 445 4593
     Mobil RO: (004) - 0750 470 498
 
       info@kerengo.hu 
        www.szallasmagyarorszag.hu
 
TOP